Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Propojené procesy orientované na zákazníka

- mySAP CRM poskytuje propojení obchodních procesů v podobě, jakou nenabízí žádný jiný dodavatel se stovkami předem vytvořených kompletních procesů, které pokrývají široké spektrum potřeb jednotlivých odvětví. Díky kombinaci integrovaného logistického řetězce, špičkových CRM funkcí a stovek předdefinovaných zákaznicky orientovaných procesů, zvyšuje mySAP CRM hodnotu zákazníků tak, jak to nedokáže žádné jiné řešení.
Rychlá návratnost a nízké náklady na vlastnictví - mySAP CRM je možné nasadit rychle a s nízkými celkovými náklady na vlastnictví. mySAP CRM je podporováno otevřenou technologickou platformou SAP NetWeaver. Využití platformy SAP NetWeaver zajišťuje stejné přínosy řešení bez ohledu na to, zda je integrováno se systémy SAP, nebo se systémy třetích stran.
Transparentnost hodnoty zákazníka v reálném čase - Integrace mySAP CRM s jinými klíčovými obchodními systémy nabízí úplný přehled komunikace se zákazníky a informaci o ziskovosti zákazníků v každém bodě hodnotového řetězce. Společnosti mohou určit, kteří zákazníci jsou nejcennější, posilovat jejich loajalitu a zvyšovat obrat s těmito zákazníky.

===============================================
Relavis-
http://www.relavis.com/portal.htm
Increase sales competency throughout the organization
· Increase sales revenue and reduce operational costs
· Gain more control over the sales process
· Develop a quality pipeline and improve forecasting accuracy
· Focus sales people on the right opportunities
Provide a unified workspace for connected users
· Integrate faster by “wiring” your applications together
· Enhance CRM functionality with instant messaging, people awareness, content management, web meetings, team workplaces and e-learning
· Personalize the system based on roles
· Build corporate memory and culture
· Promote your corporate branding using “themes” and “skins”

Žádné komentáře:

Okomentovat