Největší databáze studijních materiálů pro střední a vysoké školy.
Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).
Formy pstruha porcového
Formy pstruha porcového:
Z objemu opracovaného pstruha je 10% uzeného a 22% se filetuje. Obě tyto položky – uzený i filetovaný pstruh se velmi dobře obchoduje. Základní hmotnost činí 350 – 400 g.
Velké zpracovny připravují další sofistikované výrobky: různé paštiky doplněné ovocem, filety s různou zeleninou nebo želé. Tyto výrobky představují vysoce kvalitní zpracování a balení.
Odvození ceny pstruha:
• pstruhařská farma (odchov) 100 bodů
• dodávka do zpracoven 110 bodů
• po zpracování 150-200 bodů
• dodávky obchodníkům 300-350 bodů
• cena v restauraci až 400-450 bodů
Krmiva a jejich kvalita
- dnes již téměř nemá úspěch krmivo s bilancí rovnou 1 => z 90 dkg krmiva se vyprodukuje 1 kg ryby a více
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat