Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Kapitálový trh

Moravia Banka pro své klienty nabízí individuální přístup k řešení alokace volných zdrojů do vhodných investic který je postaven na velmi dobré znalosti českého kapitálového trhu, technické a personální zdatnosti pracovníků a maximálním přizpůsobení se potřebám klienta. Další výhodou je komplexní přístup začínající vytipováním a analýzou investiční příležitosti, dále zhodnocením již konkrétní investice a končící vlastním provedením investice.
Moravia Banka je od samého počátku členem Burzy cenných papírů Praha a aktivně se podílí na rozvoji kapitálového trhu v naší republice. Mezi stálé obchodní partnery banky patří největší české a zahraniční banky (Komerční banka, IPB, Union banka, ČS, ČSOB, atd.) a nejvýznamnější brokerské firmy (ING Bargins, Patria Finance, Atlantik Finanční trhy, Brno Broker Group, atd.). Celé spektrum obchodních partnerů je doplněno i menšími makléřskými firmami regionálního významu, se kterými banka spolupracuje při konkrétních investičních projektech. Činnost banky jako obchodníka s cennými papíry je ještě doplněna obchodováním na RM-S, kde zaujímá jedno z nejpřednějších míst, co se týče denních objemů obchodů.

Pro velké investory, kteří nemají technické a personální zázemí nutné pro minimalizování rizika při investování do cenných papírů provádí banka také správu portfolia cenných papírů. Tato služba je poskytována převážně městům a zahraničním klientům.

Žádné komentáře:

Okomentovat